Za Greenvalley img with shadow

Green valley е първия в България по рода си социално-психологичен частен център от преходен тип за възстановяване и ресоциализация.

Социално-психологичен частен център от преходен тип се намира в близост до гр. Казанлък в местността Овощник и има благоприятен климат и прекрасна природа. Местността Овощник е разположена на 4 км югоизточно от гр. Казанлък и е богата на минерални извори. Казанлък е център на Розовата долина и привлекателна туристическа дестинация. В града се намира най-голямата и добре запазена в страната Тракийска гробница, включена в списъка на ЮНЕСКО и Музеят на розата. Наблизо е античният град Севтополис и Долината на тракийските царе. В близост е Националният балнеоложки комплекс в град Павел баня.

Социално-психологичен частен център предлага социално, психологично и терапевтично обслужване както за клиенти от всички региони на страната така и за клиенти от чужбина с психични проблеми в това число и хранителни разстройства. Частният център предлага на засегнати хора помощ при справянето с техните психични проблеми, за да придобият отново умения, които да им дадат възможност за ориентиране към индивидуалните им интереси и потребности за самоопределящ и самостоятелен живот с участие в обществото. Центърът е непартиен и необвързан със светоглед или вероизповедание. Приема сътрудничество със социални организации с обществено полезна цел. Отворени сме за съвместна работа и спонсорство от страна на неправителствени и социални организации.

>>

Центърът за възстановяване и ресоциализация организира културни мероприятия, екскурзии и други развлекателни програми извън територията на центъра, което дава възможност клиентите да са най-близо да реалния живот с цел интегриране.

Прочети още...
© 2014 greenvalleybg.com Всички права запазени.Дизайн от WDB & Creative Ideas